Hoe werkt het?

Bij Mobile Fitness is het concept eigenlijk heel simpel. Wij hebben namelijk onze personal trainers on the road. We komen persoonlijk bij jou aan huis met onze spullen. Nooit meer excuus over geen tijd of zin, want wij komen gewoon naar jou toe. Met onze eigen spullen creëren we een kleine gym bij jou binnen of we kunnen buiten sporten. Alles is mogelijk door onze flexibiliteit.

Persoonlijk plan op maat

Maar voordat we vol aan de bak gaan moeten we het eerst hebben over je doelstellingen. Waar wil je aan gaan werken en wat wordt het doel voor het traject. Als we dat hebben gesteld is het tijd om te wegen en te meten. Want juist door die 0-meting weten we waar we aan moeten gaan werken. Wil je meer werken aan een grotere spiermassa, of gaat het puur om je vetpercentage dat naar beneden moet?

Flexibel op locatie

Onze bus is erop ingericht om een gym te vervoeren. Zoveel hebben we namelijk niet nodig om te kunnen sporten. Afhankelijk van het type oefeningen wat bij jou past, maken we gebruik van gewichten, attributen en machines. Maar ook je eigen lichaamsgewicht is vaak al genoeg. Denk bijvoorbeeld aan squads. Gaan ze al heel goed en wil je nog sterker worden? Dan kunnen we het zwaarder maken met gewichten.

Zo kijken we per oefening wat bij jou past en waar je naartoe wil groeien. Daar gaan we ons op focussen!

Meld je aan voor jouw succesverhaal

Dus ben je klaar voor een transformatie? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs voor een eerste kennismaking en om je te laten zien wat we allemaal gaan doen. Samen nemen we je doelstellingen door en daar maken we vervolgens een concreet plan voor. Geen excuses meer, maar een gerichte aanpak voor resultaat! Doe je mee?

Neem contact op