Simeon en Damian hebben al jarenlang een passie voor voeding en beweging. Met hun passie helpen ze mensen concreet naar hun doel te groeien. Maar de wereld heeft ook weer laten zien welke uitdagingen daarbij komen kijken. En daar moest een antwoord op komen.

We hebben gekeken naar wat we wél kunnen en daar hebben we onze kracht van gemaakt. Personal training bij jou aan huis, van alle gemakken voorzien. Dagelijks rijden we rond naar onze klanten, geven daar persoonlijk training en coachen voor een betere leefstijl.

Simeon

Damian

Alleen ga je sneller,
samen kom je verder

Iedere personal trainer heeft zijn of haar expertise. Dat is juist de kracht van Mobile Fitness. Afhankelijk van jouw persoonlijke doel maken we een plan en koppelen we een personal trainer aan je.

Door een band op te bouwen en te weten met wie je werkt haal je meer uit de samenwerking en kun je écht al je doelen halen!

Neem contact op

Wil jij graag werken aan je doelstellingen, maar wil je graag advies over hoe we te werk zouden gaan? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag met een plan op maat en maken graag kennis met je. Zien we je snel?

Neem contact op