Eigenaren Joerie en Alexander zitten beiden al jarenlang in het vak van personal training. Met hun passie voor voeding en beweging helpen ze mensen concreet naar hun doel te groeien. Maar de wereld heeft ook weer laten zien welke uitdagingen daarbij komen kijken. En daar moest een antwoord op komen.

We hebben gekeken naar wat we wél kunnen en daar hebben we onze kracht van gemaakt. Personal training bij jou aan huis, van alle gemakken voorzien. Dagelijks rijden we rond naar onze klanten, geven daar persoonlijk training en coachen voor een betere leefstijl.

“I hated every minute of training, but I said ‘Don’t quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.’”

Nu kunnen ze samen in 1 trui

Sporten was een must en ze had er geen tot weinig plezier in. Maar bij onze trainingen ging het steeds makkelijker. Inmiddels is ze zó goed bezig dat ze haar oude truien gedag kon zeggen en nu samen met haar dochter erin past!

3 maanden trasformatie

Het resultaat van slechts 12 weken. Door op voeding te letten en veel te sporten hebben we in een korte tijd een enorm verschil kunnen maken! Nu is het tijd voor de volgende stap! Vasthouden en verder verbeteren.

Neem contact op

Wil jij graag werken aan je doelstellingen, maar wil je graag advies over hoe we te werk zouden gaan? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag met een plan op maat en maken graag kennis met je. Zien we je snel?

Neem contact op